Kre's personal website

Ce mai e nou, ce se mai întâmplă prin zonă

<May 2018>
MoTuWeThFrSaSu
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Despre "Hora Belinţului"

   Hello lume, din nou!

   După cum probabil mulţi dintre voi ştiţi, şi dacă nu ştiţi, acum aflaţi, sunt un înfocat susţinător al ansamblului "Hora Belinţului". Mi-s foarte dragi copiii ăia şi ce fac ei.

   Deşi provin dintr-o generaţie care pe la începuturi se dorea rebelă şi ne-consumatoare de folclor, uite că unii gândesc diferit şi diferenţa asta contează :)

   "Hora Belinţului" este un ansamblu de elevi în mare parte (elevi la şcoală, la liceu, şi vreo câţiva studenţi), aşa că îi putem spune un ansamblu amator. Mai multe informaţii o să găsiţi în linkurile pe care le voi pune la finalul postului ăstuia. Ce urmează a vă spune nu veţi găsi acolo.

   Din ce cauză am ajuns să scriu asta aci? Păi mă uitam pe youtube la unul din clipurile pe care le-am pus cu ei, şi mai exact la "genericul" pe care l-am făcut pentru "filmul" călătoriei noastre spre şi de la Paris în tomna trecută şi mi-am amintit pe câtă lume am stresat vorbind despre "Hora Belinţului". Şi doream să-mi cer scuze pentru asta, dar nu voi promite că nu o voi mai face. E o stare asemănătoare celei când îţi cumperi un lucru nou (o maşină, laptop, telefon etc.) şi eşti foarte mândru de el, doar că la mine mândria asta persistă de vreo 3 ani de zile, de când e ansamblul, şi probabil o sa mai persiste atâta vreme cât va exista, pentru că permanent evoluează şi devin tot mai buni.

   Unii din cei care mă cunosc poate se vor mira, din moment ce nu fac parte din ansamblu (deşi taică-miu e coordonator şi e unul din fondatorii lui), dar e vorba de mândria de vedea cum Belinţul devine tot mai cunoscut (heh, Paris astă-toamnă, probabil participare la festivalul-concurs internaţional pentru amatori de la Dijon prin 2011), dar asta e altă poveste.

   Şi, ca să n-o mai lungesc mult, de curând am devenit "editor" al secţiunii despre "Hora Belinţului" pe www.belint.ro (merci Flo :D) şi o să încerc să o ţin cât mai actualizată şi cu informaţii cât mai interesante. Încă nu m-am apucat de treabă, băt suun! Vă invit să mai daţi şi p-acolo din când în când.

   O zi faină să aveţi! :)

No Comments

Title
Author
Comment
Anti Bot Image   
  
Rss