Kre's personal website

Loc de dat cu capul!

   Dragi copii, tineri şi alţi vizitatori, căbănuţa e închiriată, e izolată, de capitonarea pereţilor s-au ocupat cei mai buni specialişti de la neuro-psihiatrie... traumele fizice sunt aproape complet evitate... greaţa, ameţeala şi problemele de natură psihic-emoţională sunt bine-venite :-D

   Aceasta a fost introducerea... acum să revenim la scopul secţiunii... un fel de "ce mă/ne inervează", şuturi în posteriorul propriei persoane şi altele de gen. Probabil că o să mai calc lume pe bataturi, dar cred că la ora actuală e un risc pe care o să mi-l asum... unii i-ar spune blog... poate o sa fie un blog dacă o să primesc comentarii şi alte chestii de gen. Până atunci o să fie spaţiul meu de refulare.

<May 2018>
MoTuWeThFrSaSu
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
" însă politica e [o curvă], şi e versată, poate să-ţi f**ă viaţa toată dintr-o dată"
În general n-am vrut să fac politică aici, şi nici n-o să fac. Faţă în faţă am convingerile mele şi nu mă dau îndărăt de la a le exprima.
Însă când văd, când citesc despre incompetenţa celor care ar trebui să aibă grijă de bunul mers al ţării ăsteia, nu pot decât să mă îngrozesc. Începe să nu mai am chef să citesc presa ca să nu aflu ce idei "luminate" le trece prin dovleci. Şi nu mă leg de un partid anume ci de întreaga clasă politică română.
Nu au noţiuni de bază de economie şi finanţe, bun simţ sau logică şi asta o demonstrează zi de zi...
Nu mai continui, că oricum e plin cloud-ul de oameni cu aceeaşi părere şi care se exprimă mult mai cursiv (sau nu) decât mine.

"Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele, caii şi flintele haiducilor?"

Mulţumiri speciale lu' Cosmin (CSB) pentru melodie (prima), mă ajută să trec peste asta... cea de-a doua e ceva mai veche, dar plină de adevăruri...Asculta mai multe audio Muzica

Asculta mai multe audio Muzica
No Comments

Title
Author
Comment
Anti Bot Image   
  
Rss